Kako prevenirati zastoj u poslovanju? – Lift Truck Co
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kako prevenirati zastoj u poslovanju?

U gotovo svakom magacinu, distributivnom centru ili proizvodnom objektu se može očekivati zastoj usled mnogo razloga, neki od njih su ljudski faktor ili nepredviđeni kvarovi mehanizacije, zato je unapređenje intralogističkih procesa od ključne važnosti za vaše poslovanje. Razumemo da se na investiranje u osnovna sredstva automatski gleda kao na zarobljavanje kapitala, koji je uvek potrebniji za kvalitetan kadar, inovacije, obrt, razvoj, sirovine, proizvodnju ili materijale, ali da li je zaista tako? Mi nudimo jedinstvena rešenja koja su prilagođena vašem tipu poslovanja do kojih dolazimo analizom procesa i razumevanjem problema, a implementacijom naših rešenja možete sprečiti krizne situacije i ostvariti enormne uštede.

 

24/7 asistencija u slučaju kvara

 

Ni nama ni korisniku nije prihvatljivo da oprema usled kvara nije operativna jedan dan, nekada i više nedelja, zato u ponudi imamo LogiMIND servisnu aplikaciju dostupnu 24/7. Kupovinom ili rentiranjem STILL viljuškara imate mogućnost pristupa ovoj sveobuhvatnoj servisnoj aplikaciji, jednoj od najboljih IT rešenja za praćenje operativnosti viljuškara. Zahvaljujući dugom iskustvu poslovanja i analizi potreba tržišta, razvili smo program koji putem aplikacije prati stanje viljuškara od momenta kada ga kao kupac preuzmete, pa do kraja njegovog radnog veka. Sve ovo možete imati jednostavnim klikom miša kojim dobijate kompletan uvid u stanje viljuškara u realnom vremenu, uključujući operativno/servisni status, pregled dolazećih servisa, analitiku, kao i mogućnost komunikacije sa servisnim timom. Uspeli smo da smanjimo vreme odaziva na samo 1 sat umesto 24h, u odnosu na konkurente čiji biznis model ne podržava pružanje servisnih informacija u tako kratkom roku. Rasprostranjene servisne lokacije kao i veliki lager dostupnih rezervnih delova su takođe ključni faktor koji nas preporučuje.

 

Kako sprečiti povrede na radu?

 

Kada obim posla raste, zahtevi se usložnjavaju, zato se javlja potreba za uvođenjem smena ili dužih radnih sati zaposlenih. Ostvareni prihodi ne mogu da se mere sa potencijalnim gubicima usled povećanog rizika od povreda vaših zaposlenih, ali i oštećenja opreme. Primenom naših sigurnosnih sistema u poslovnom okruženju, bezbednost rukovaoca viljuškarima i ostalih zaposlenih u procesu, kao i samu zaštitu same mašine možete podići na najviši nivo. Pored viljuškara koji su dostupni za rentiranje ili kupovinu, naša ponuda obuhvata i: Polimerne zaštite, Sisteme za pomoć vozaču, Sisteme za zaštitu pešaka i Sigurnosna svetla.

Uvođenjem standardizovanog bezbednosnog sistema potvrđujete kvalitet celokupnog procesa poslovanja i brige o zaposlenima kada je prevencija povreda i nesreća na radu u pitanju. Implementacijom zaštitnih polimernih sredstava doprinećete smanjenju nezgoda, a dodatnim sistemima za pomoć vozaču i pešaku koji funkcionišu po principu audio i vizuelnih senzornih upozorenja smanjujete rizik od sudara za vreme manevrisanja viljuškarom. Dodatno, opcija automatskog smanjenja brzine u zavisnosti od frekventnosti saobraćaja i ljudi u pojedinim zonama, naše viljuškare čini još pouzdanijim, a vaše poslovanje još uspešnijim.

Dobra organizacija i preglednost prostora omogućava efikasniji rad zaposlenih, zato smo kreirali posebnu ponudu intralogističkih sredstva i opreme za uređenje magacinskog prostora, u okviru našeg LOGISTORE modula. Movexx elektro tegljači, Palomat elektro slagači paleta, kao i oprema za skladišta koja uključuje ormare i police, regale, kolica za alat, kasete za kartoteke, dizalice i radne platforme, sastavni su deo ove ponude kreirane u cilju još bolje sistematizacije radnog prostora.

LTC je nije samo firma koja prodaje opremu, mi brinemo o vašoj uštedi, neometanom poslovanju, sigurnost pri radu i najvažnije, o mogućnosti da se još više fokusirate na svoj posao. Naši odgovori su spremni, očujemo vaša pitanja.