O nama – Lift Truck Co
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

O nama

Mi smo Lift Truck Co, partner iz oblasti logistike čija je osnovna delatnost unapređenje efikasnosti i smanjenje rizika u segmentu intralogistike.

Metodologija

Posedujemo vrhunsku metodologiju pomoću koje sagledavamo Vaš biznis, procese i potrebe i na osnovu toga kreiramo jedinstveno i optimalno rešenje za Vas. Tome u prilog govore i naše reference, s obzirom da sarađujemo sa najpoznatijim kompanija, kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu.

Sa čim vam možemo pomoći

Mnoge kompanije se susreću sa sledećim problemima u sferi instralogistike:

- Česti kvarovi viljuškara i njihovo odsustvo iz proizvodnog procesa što direktno utiče na smanjenu produktivnost u proizvodnim i skladišnim operacijama
- Povećani troškovi energenata usled nestabilne cene TNG-a, neodgovarajućeg kvaliteta, kao i lošeg sistema snabdevanja
- Odsustva radnika sa posla usled zdravstvenih problema, kao i povećan umor i pad koncentracije prilikom većih fizičkih napora tokom sezone što može dovesti do povećanja grešaka u radu
- Dug period čekanja za izlazak servisera na teren, što povećava rizik da propadne roba
- Kašnjenje utovara i istovara, što daje mogućnost dobavljačima da aktiviraju penale za produženo čekanje
- Problemi u komunikaciji koji dovode do neadekvatnog ispunjena zahteva i utiču na poverenje dobavljača
- Neplanirani troškovi servisiranja izazvani lošim redovnim odrćavanjem viljuškara
- Nedovoljno preventivnih servisa što dovodi do povećanog odsustva viljuškara u procesu rada.

 

Ovo su samo neki od problema koje se trudimo da rešimo dijagnostikom, razumevanjem i implementacijom, jer smo shvatili da je najvažnije razumeti potrebe klijenta i naći način da poboljšamo njegovo poslovanje. 

Mi nudimo jednstveno rešenje zahvaljujući IDMS-u. IDMS je sistem pažljivo odabranih proizvoda i usluga koji isporučuju natprosečne rezultate u oblasti intralogistike.

Zahtev posla u našoj industriji predstavlja mnogo više od odabira brenda ili tehnologije. U najprostijoj definiciji on glasi: „Prenos tereta od tačke A do tačke B, sa optimalnim troškovima eksploatacije, visokim performansama, bez zastoja i na bezbedan način“.

 

Ako se i Vi suočavate sa nekim od ovih problema i treba vam partner iz oblasti logistike, budite slobodni da nas kontaktirate. Mi smo tu za Vas i svakako ćemo Vas saslušati i potruditi se da na najbolji način razumemo Vaše potrebe.