Viljuškari – Lift Truck Co
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Viljuškari

Viljuškari

Čeoni elektro viljuškari  

STILL čeoni elektro viljuškari su zasnovani na stogodišnjem iskustvu u elektronici. Glavna odlika im je nulta emisija gasova, veoma visoke performanse i niski troškovi eksploatacije. U ponudi se nalazi veliki broj modela čije su nosivosti od 1 t do 8 t. Oni koriste Li-Ion baterije ili konvencionalne olovne baterije kao izvor elektične energije.

 

Čeoni dizel i gasni viljuškari  

STILL dizel i gasni čeoni viljuškari imaju veoma nisku emisiju štetnih gasova čak i bez filtera za izduvne gasove. Na taj način drže nivo emisije ispod zahtevanog nivoa. Visoku učinkovitost u radu ispoljavaju čak i u vlažnim i prašnjavim područjima zahvaljujući kapsuliranim komponentama koje imaju. Ponudu čine viljuškari nosivosti od 1,6 t do 8 t.

 

Skladišni viljuškari  

Pod skladišnim viljuškarima podrazumevamo elektro paletare i elektro stakere koji mogu biti i u verziji sa platformom za rukovaoca.  
Elektro paletari sa ili bez platforme koriste se za horizontalan transport i njihova nosivost je do 3,3 t, dok se elektro stakeri sa ili bez platforme koriste za vertilkalan transport na visine i do 5m. Maksimalna nosivost elektro stakera je do 2 t pri brzinama do 10 km/h. 

 

Skladišni bočni viljuškari  

Skladišni bočni viljuškari su superiorni zbog mogućnosti podizanja tereta od 1 t na visinu do 13 m. Viljuške za podizanje se nalaze bočno od rukovaoca a maksimalna nosiviost im je do 2,5 t. U kategoriji skladišnih bočnih viljuškara postoje modeli koji se mogu kretati u svim pravcima, kao i modeli sa superelastičnim gumama.  


Regalni (VNA) viljuškari  

Visokoregalni viljuškari imaju pristup obema stranama visokih regala u magacinu bez potrebe za okretanjem viljuškara. Kabina sa rukovaocem se može podići na visinu čak i do 18 m i time je omogućeno pojedinačno preuzimanje artikala i kompletnih paleta. Nosivost visokoregalnih viljuškara je do 1,5 t.  


Komisionari  

STILL nudi veliki broj vertikalnih i horizontalnih komisionara. Vertikalni komisionari vam pružaju mogćnost podizanja tereta do 12 m visine i 1,5 t težine, dok horizontalni komisionari mogu prenositi robu težine do 2,5 t brzinom od 14 km/h. 

 

Vučna vozila i tegljači 

Vučna vozila i tegljači se koriste za internu manipulaciju teretima na srednje i velike udaljenosti. Sa ili bez prikolice, vučna vozila i tegljači mogu prevoziti terete koji su teški od 3 t do 25 t i time su veoma često u upotrebi na brodogradilištima,  železničkim stanicama, avioindustriji i automobilskoj industriji.  

Ponudu novih STILL viljuškara pogledajte na: