Sigurnosni i bezbednosni sistem – Lift Truck Co
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sigurnosni i bezbednosni sistem

Sigurnosni i bezbednosni sistem

Primenom sigurnosnih sistema u poslovnom okruženju bezbednost rukovaoca i zaposlenih podižete na najviši nivo. Bezbednosni sistem potvrđuje kvalitet celokupnog procesa poslovanja. Polimerne zaštitne barijere, polimerni stubovi i ograde imaju najvažniju ulogu kada je prevencija povreda i nesreća na radu u pitanju. Njihovom implementacijom doprinosite i smanjenju uticaja štete na intralogističkim sredstvima i robi koja može nastati kao posledica nezgode.

Vizuelna sredstva upozorenja kao što su sigurnosna i radna svetla kao i zvučna sredstva poput sistema za zaštitu pešaka imaju ulogu da upozore pešake i rukovaoce drugih viljuškara u pokretu na dolazak vozila unutrašnjeg transporta. 

Sisteme za pomoć vozaču čine različita audio i vizuelna sredstva kojima se minimizira rizik nastanka povrede na radu rukovaoca viljuškara. Primenom rešenja “Zona ograničene brzine” se automatski kontroliše brzina kretanja viljuškara (ubrzava se ili usporava) u zavisnosti od uslova rada i frekventnosti vozila i zaposlenih koji se nalaze u toj zoni.