Servis – Lift Truck Co
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Servis

Servisiranje STILL viljuškara predstavlja velik i važan segment našeg poslovanja. Preuzimamo odgovornost i brigu za servisiranje, popravke i održavanje vaših intralogističkih sredstava. Popravke i održavanje su glavne usluge koje obavljamo isključivo su originalni STILL rezervni delovi. Oni garantuju dugoročnu operativnost viljuškara, a to potvrđuje veliko iskustvo.

Za održavanje viljuškara našim klijentima pružamo mogućnost sklapanja pet različitih varijanti servisnih ugovora. Time izbegavate pojavu zastoja u radu usled neoperativnosti viljuškara i visokih izdataka za njihovu popravku.

Raspolažemo velikim i kvalifikovanim timom servisnih tehničara, Naš tim pristupa popravci i osposobljavanju vašeg viljuškara za rad u najkraćem roku. Naš servis omogućava vašem STILL viljuškaru perfektno funkcionisanje svih mehaničkih i tehničkih delova.  Korišćenjem naše usluge osiguravate tok rada bez problema i sigurnost na radnom mestu.

Obuka za upravljanje viljuškarom je takođe deo portfolija usluga koje pružamo u cilju sprečavanja nesreća i povreda na radu vaših zaposlenih.

Oslanjanjem na servis STILL viljuškara u našem servisu omogućavate da vaš viljuškar uvek bude operativan i bezbedan za upravljanje. Na raspolaganju vam je veliki broj naših kvalifikovanih servisnih tehničara koji će vam pružiti neophodnu pomoć. Oni će zajedno sa našim rukovodećim timom doprineti najbržem osposobljavanju viljuškara za ponovni rad.

Delovi za viljuškare

Nabavite originalne STILL rezervne delove za popravku vašeg viljuškara. STILL rezervni delovi za viljuškare su u skladu sa zakonskim propisima, kontrolama kvaliteta i testovima.

Uz odgovarajuću garanciju pružaju vam sigurnost da će svi mehanički i tehnički delovi viljuškara uvek perfektno funkcionisati kao celina 

 

Obuka za rukovanje viljuškarima

Obuka za rukovanje viljuškarima je koncept. Njegova primena je veoma značajna u cilju sprečavanja nesreća i povreda na radu. Samo rukovaoci koji su prošli obuku za rukovaoca viljuškarom i dobili priznat sertifikat mogu garantovati maksimalnu bezbednost na radu.

Na taj način se povećava stepen bezbedonosnih sistema unutar magacina. Garantuje se zaštita ljudstva i infrastukture magacina. Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu obuke, kontaktirajte nas.

 

3 PL

3 PL kao model poslovanja postaje sve aktuelniji u uslovima kada nemate dovoljno efikasan sistem unutrašnje logistike. On pomaže ukoliko želite da ga prepustite specijalozovanim kompanijama. Angažovanjem 3 PL kompanija za brigu i odgovornost o vašem intralogističkom sistemu postiže se bolja signalizacija, unapređenje operativnosti poslovanja i otklanjanje internih nedostataka. Ovaj model logistike je bitan u različitim industrijama koje su neophodne za jednostavniji i kvalitetniji rad.

 

Servis viljuškara za različite brendove

Mnoge kompanije imaju viljuškare različitih brendova u svojoj floti čime je otežana kontrola dobavljača i troškova održavanja. Novi i polovni viljuškari su deo naše brige. Ukoliko niste u mogućnosti da unificirate vašu flotu nudimo vam servis viljuškara za različite brendove u cilju servisiranja na jednom mestu i ostvarivanja ušteda u vremenu.   

Map