Skladišni bočni – Lift Truck Co
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Skladišni bočni

STILL skladišni bočni viljuškari su izvanredni zbog svoje visine dizanja od 13 metara i činjenice da su zahvaljujući ogromnim kapacitetima sposobni da podignu teret do 1000 kg do navedene visine.

Pored velike ekonomske opravdanosti, snažnog pogona i odličnih voznih karakteristika imaćete koristi i od mnogih jedinstvenih dodatnih funkcija koje su dostupne samo kod STILL skladišnih bočnih viljuškara. Ovo uključuje Aktivnu Stabilizaciju Tereta (ALS) zahvaljujući kojoj ćete moći da prenosite naredni teret dok ostali još čekaju da se njihov portal umiri. Vreme čekanja ispred regala je skraćeno do 80%.

Takođe, dinamičan i neprimetan prelazak između segmenata portala je nešto što više nikada nećete želeti da propustite. Ovo je omogućeno uz pomoć optičkog sistema za merenje visine koji omogućava i automatski preselektovani izbor visine dizanja ili preciznu indikaciju trenutne visine dizanja na digitalnom displeju. Ako vam je potrebno da prenosite dugačak i glomazan teret jako brzo ćete uočiti prednosti modela FM-4W koji omogućava kretanje u svim pravcima. FM-X SE sa svojim Superelastičnim gumama pružiće vašem unutrašnjem i spoljašnjem utovaru dodatnu vrednost.