Gume za viljuškare i felne za viljuškare – Lift Truck Co
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gume za viljuškare i felne za viljuškare

Gume za viljuškare i felne za viljuškare

Trelleborg je osnovni brend našeg modula koji se bavi gumama za viljuškare i felnama za intralogistička sredstva i opremu. Energija, životni vek gume za viljuškare, udobnost i stabilnost su najvažnije karakteristike na kojima se zasniva efikasnost Trelleborg guma kao pripadnika premium grupe proizvoda. 

Zamena gume za viljuškare

Veoma je važno da znate kada treba da zamenite industrijske gume za viljuškare kako biste sačuvali bezbednost rukovaoca viljuškara. Time biste izbegli bespotrebne dodatne troškove koje uzrokuje prevremena zamena guma. U Trelleborg asortimanu se nalazi veliki broj guma različitih karakteristika i dimenzija koje su prilagođene razčičitim podlogama i uslovima rada.  

Montaža guma

Oslanjanjem na Trelleborg, zastoje u intralogistici koji su povezani na bilo koji način sa gumama ćete svesti na minimum. Kako bi naša usluga bila kompletna za vas obavljamo demontažu, presovanje guma i njihovu montažu. Nudimo i opciju kreiranja lagera lociranog kod kupca sa već napresovanim gumama u cilju dodatnog smanjenja troškova vremena i transporta. 

Opcija rentiranja guma je inovativna metoda kojom vam omogućavamo da kompletnu odgovornost i brigu o menadžmentu guma prepustite nama, dok vaš fokus ostaje na obavljanju osnovne delatnosti i biznisu.