Električni viljuškar STILL RX60 – nov nivo energije! – Lift Truck Co
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Električni viljuškar STILL RX60 – nov nivo energije!

Prilikom organizacije intralogsitike veoma je važan odabir energetskog sistema. S obzirom na to da je jedan od ciljeva Evropske politike redukcija emisije ugljen-dioksida koji emituju industrijske mašine, litijum jonske baterije imaju sve veći značaj i primenu. STILL RX60 serija kao svoju najveću prednost ističe nultu emisiju gasova. Time postiže uštedu resursa i povećava efikasnost celokupnog sistema.

Novo poglavlje istorije elektro viljuškara napisano je lansiranjem STILL RX60 serije nosivosti od 3,5 do 5 tona

Pored velike okretnosti, manevarskih sposobnosti i udobnosti, elektro viljuškari sa potencijalom od 80V imaju izvanredne performanse upravljanja. Kao rezultat pametnog povezivanja hardverskih i softverskih elemenata, RX60 predstavlja usklađenost moćnih pogonskih komponenti i radnih funkcija. Na raspolaganju je sedam modela serije od 3,5 do 5t sa težištem od 500 mm ili 600 mm na zahtev klijenta. Uz to dolaze i odgovarajuće olovne ili litijum jonske baterije.

Moćan i snažan za maksimalne performanse!

Zahvaljujući posedovanju dva kapsulirana trofazna pogonska motora sa aktivnim hlađenjem prednje osovine, RX60 ostvaruje za 46% veću snagu nego prethodna serija elektro viljuškara. Hlađenjem ventilatorima koji ne zahtevaju održavanje osigurana je visoka toplotna stabilnost.

Komfor i sigurnost radnog mesta su dobili nove dimenzije sa RX60

Kabina rukovaoca i portal su dizajnirani tako da omogućavaju odlično vidno polje pri manipulaciji teretima velikih nosivosti. Radni prostor je inoviran u smislu veće visine kabine i većeg prostora za noge, a stepenik za ulazak i izlazak iz vozila poseduje dodatnu neklizajuću ivicu čime je bezbednost podignuta na najviši nivo.

Spreman za par sekundi za rad bez stajanja

Na RX60 se uvek možete osloniti jer je za par sekundi spreman za vožnju, dostizanje brzine od 20 km/h i velike izdržljivosti. Zahvaljujući maloj potrošnji i bateriji kapaciteta 930 Ah, baterija može da podrži i rad u dve smene bez stajanja. Otvaranjem bočnih vrata promena baterije je moguća uz maksimalne uštede prostora, vremena i resursa, uz postojanje i opcije ugrađenog punjača kojim postižete još veću fleksibilnost i dužinu radnog procesa.

Okrenite se novim perspektivama koje vam pruža najefikasniji i najmoćniji član RX60 zajednice!